Kantoren

[layerslider id="4"]

Kantoorschoonmaak

Een frisse en schone werkomgeving verhoogt de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers.
Een frisse en schone werkomgeving verhoogt de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers. Dit is ook het visitekaartje voor uw (potentiele) klanten.Ned Cleaning Services ontzorgt u volledig in uw schoonmaak. Resultaat? Een schoon en fris bedrijf! Zodat u het werk kunt doen waar u goed in bent.

In Nederland verzorgen de betrokken medewerkers van Ned Cleaning Services de dagelijkse schoonmaak in kantoren en gebouwen van klanten in verschillende branches. Om te garanderen wat we beloven hebben wij een uniek kwaliteitsmeetsysteem voor kantoorschoonmaak. Periodiek krijgt u hiervan een rapportage. Zo krijgt u altijd wat u verwacht. Ook met onze 24/7 service staan wij altijd standby bij mogelijke calamiteiten zoals wateroverlast of brandschade.

Ja! Ik wil ook een frisse en schone werkomgeving.

Werkprogramma

Voor elke klant wordt er een werkprogramma op maat gemaakt, rekening houdend met uw specifieke wensen. De dagelijkse communicatie met de schoonmaker verloopt via het logboek. Dit zorgt voor een heldere planning van periodieke werkzaamheden en ook voor inzicht en controle.

Dagschoonmaak

Er zijn ook mogelijkheden voor de dagschoonmaak. Vele schoonmaakhandelingen kunnen overdag uitgevoerd worden zonder dat uw medewerkers er last van hebben. Daarbij werkt dit ook kostenbesparend en reduceert bovendien uw CO2-uitstoot. Onze betrouwbare schoonmaakmedewerkers krijgen meer betrokkenheid en wordt een bekend gezicht van uw medewerkers. Dit creert een bewezen positieve invloed op klantbeleving en waardering.