Onderwijs

[layerslider id="6"]

Een schone leeromgeving

Studenten en leerlingen presteren beter in een schone en frisse leeromgeving.
Studenten en leerlingen presteren beter in een schone en frisse leeromgeving. Een schone school is dus erg belangrijk. Voor alle scholen en onderwijsinstellingen is Ned Cleaning Services de specialist die de schoonmaak regelt en zorgt voor een hygienische leeromgeving. Hier hebben niet alleen de leerlingen profijt van maar ook de leerkrachten.

Ieder gebouw is verschillend en vraagt om een andere aanpak. Daarom bieden wij maatwerk aan voor verschillende scholen of onderwijsinstellingen. De dienstverlening van Ned Cleaning Services is gebasseerd op effectieve en efficiënte schoonmaak. Onze ervaren schoonmakers houden ieder schoolgebouw binnen een acceptabel budget schoon en gezond.

Ja! Ik wil een schone en frisse leeromgeving.

Kwaliteitsmeetsysteem

Om inzicht te hebben in de kwaliteit en beleving van de schoonmaak gebruiken wij een uniek kwaliteitsmeetsysteem. Inspecties worden digitaal gedaan zodat u een duidelijke rapportage ontvangt in uw email. Acties hierop worden direct genomen en dit levert een belangerijke bijdrage aan efficiency. Vooral een uitkomst voor meerdere locaties.

Specialistische werkzaamheden

Voor vakkundig vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging of dieptereiniging van sanitair staan wij op elk gewenst moment klaar. Het zorgvuldig uitvoeren van deze periodieke reinigingsbeurten zorgen voor een duurzaam resultaat. Bij regulier schoonmaakonderhoud zorgt dit direct voor een aangename omgeving en optimale uitstraling. Dit voeren wij volgens afspraak uit tegen het beschikbare budget.