Over NCS

Ned Cleaning Services B.V. heeft ruim 20 jaar ervaring in facilitair onderhoud en specialistisch schoonmaak.

Wij zijn een enthousiaste, betrokken en flexibele organisatie. Sterker nog, het is ons handelsmerk. Door een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen zijn wij altijd in staat flexibel in te springen op uw wensen.

 

Wij bieden u dan ook alle voordelen van een transparante en eerlijke organisatie. Indien u uw schoonmaakonderhoud uitbesteedt aan Ned Cleaning Services B.V.  bent u dus niet alleen verzekerd van ruim 20 jaar werkervaring en knowhow op schoonmaakgebied, maar ook van een uitstekende organisatie met een gezonde financiële basis zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Young handsome cleaner in red overalls. Studio shot on white background

Binnen onze organisatie heerst een groot kwaliteitsbesef, al onze medewerkers beschikken over grote deskundigheid en liefde voor het vak. Wij nemen dan ook graag de tijd om te luisteren naar uw wensen om aan de hand van onze kennis en ervaring een goed advies te geven over de beste wijze van invulling van schoonmaakonderhoud. Mede dankzij onze onderzoeken en ontwikkeling blijven wij continue op de hoogte van de laatste innovaties in de markt. Innovaties die goed toepasbaar zijn, en die wij bij onze klanten zullen (uiteraard in overleg) introduceren op de werkvloer.

Onder andere door het opleiden van al onze medewerkers en het frequent controleren van de uitvoering van onze werkzaamheden kunnen wij de kwaliteit op een hoog niveau voor u handhaven. Verder hebben wij veel maatregelen ingesteld om u continuïteit van werkzaamheden te kunnen garanderen.

Wij kennen de markt en luisteren goed naar uw wensen en wij streven naar kwaliteit op elk niveau van onze organisatie. Passie voor ons vak, kennis van zaken, voortdurend werken aan een gezamenlijk belang daar kunt u bij ons van op aan!

Voor onze organisatie, waarin de lijnen kort zijn en de mensen elkaar kennen, neemt u een grote en belangrijke plaats in. U kunt daardoor altijd rekenen op de aandacht die u verdient! U blijft in de visie van ons, ook na gunning een klant met persoonlijk contact in plaats van een operationeel object!